Bjørg sa for siden:
På Søndag skal vi ha gjester på good skinkestek. Hva slags saus passer til?
Grønnsaker? Blomkål, brokkoli, rosenkål? Litt tyttebær.
Finnes det gode tyttebær på markedet uten for mye sukker?
Takk!:D
Bjørg sa for siden:
På Søndag skal vi ha gjester på good skinkestek. Hva slags saus passer til?
Grønnsaker? Blomkål, brokkoli, rosenkål? Litt tyttebær.
Finnes det gode tyttebær på markedet uten for mye sukker?
Takk!:D
Carisma sa for siden:
Jeg ville gått for Sjysaus, kanskje med litt fløte.
Når det gjelder tyttebær så har Heistad sukkerfritt tyttebærsyltetøy
Bjørg sa for siden:
Takk!!:) Hvilke butikker fører heistad??
Isalien sa for siden:
Kjøp bare frosne tyttebær og rør selv med litt splenda. :) NAM.
Marimari sa for siden:
Hvorfor ikke lage hjemmelaget saus. Brun 2 spisekjeer meierismør og 1-2 spiseskjeer johannesmelkjerne/soyaprotein i en kjele. Spe litt etter litt med kraften fra skinkesteika (rør, rør, rør), supler evt med litt kokt vann og en buljongterning. Kok i 5 min før du heller oppi fløte og salt og pepper etter samk. Nyyydelig:)
The Cat sa for siden:
wow, ble jo skikkelig saus, jo!!!!!!!!!!!! Takk og takk!
Nannah sa for siden:
Trenger ikke å gjøre det så vanseklig..sil fettet fra langpanna i en kjele...hell i litt kokende vann i den så du får med alt. Tilsett 1-2 beger kremfløte alt etter som hvor mange du lager til. kok opp under omrøring og rør inn 1-2 ts jbk like før det koker.
Under kraftig røring! Smak til og server:)
The Cat sa for siden:
-men denne sausen blir veldig lys, nesten hvit, ikke sant?? Sausen jeg lagde i går smakte brun saus, men var veldig lys i fargen... Gjør ikke så mye selvfølgelig, smaken er det viktige!
Nannah sa for siden:
Nei, den blir ikke lys. Det er jo helt brunt fett i langpanna :)
Og det skal ikke smake brun saus...men skinkesteksaus:ja:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.