< Tilbake til oversikten

Saus til skinkestek!

#1

Bjørg sa for siden:

På Søndag skal vi ha gjester på good skinkestek. Hva slags saus passer til?
Grønnsaker? Blomkål, brokkoli, rosenkål? Litt tyttebær.
Finnes det gode tyttebær på markedet uten for mye sukker?

Takk!:D


#2

Carisma sa for siden:

Jeg ville gått for Sjysaus, kanskje med litt fløte.

Når det gjelder tyttebær så har Heistad sukkerfritt tyttebærsyltetøy


#3

Bjørg sa for siden:

Takk!!:) Hvilke butikker fører heistad??


#4

Isalien sa for siden:

Kjøp bare frosne tyttebær og rør selv med litt splenda. :) NAM.


#5

Marimari sa for siden:

Hvorfor ikke lage hjemmelaget saus. Brun 2 spisekjeer meierismør og 1-2 spiseskjeer johannesmelkjerne/soyaprotein i en kjele. Spe litt etter litt med kraften fra skinkesteika (rør, rør, rør), supler evt med litt kokt vann og en buljongterning. Kok i 5 min før du heller oppi fløte og salt og pepper etter samk. Nyyydelig:)


#6

The Cat sa for siden:

wow, ble jo skikkelig saus, jo!!!!!!!!!!!! Takk og takk!


#7

Nannah sa for siden:

Trenger ikke å gjøre det så vanseklig..sil fettet fra langpanna i en kjele...hell i litt kokende vann i den så du får med alt. Tilsett 1-2 beger kremfløte alt etter som hvor mange du lager til. kok opp under omrøring og rør inn 1-2 ts jbk like før det koker.
Under kraftig røring! Smak til og server:)


#8

The Cat sa for siden:

-men denne sausen blir veldig lys, nesten hvit, ikke sant?? Sausen jeg lagde i går smakte brun saus, men var veldig lys i fargen... Gjør ikke så mye selvfølgelig, smaken er det viktige!


#9

Nannah sa for siden:

Nei, den blir ikke lys. Det er jo helt brunt fett i langpanna :)

Og det skal ikke smake brun saus...men skinkesteksaus:ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.