Jabba sa for siden:
Sende gubben på butikken i dag for å handle og i stedet for Creme Fraische har han klart å få med seg Kesam.
Hva bruker dere Kesam til? Og kan det brukes i stedet for CC, rømme eller CF?
Jabba sa for siden:
Sende gubben på butikken i dag for å handle og i stedet for Creme Fraische har han klart å få med seg Kesam.
Hva bruker dere Kesam til? Og kan det brukes i stedet for CC, rømme eller CF?
martefie sa for siden:
Som yoghurt, og som rømme eller CF i kalde retter. Den funker dårlig å koke.
Kan også benyttes i varianter av lapper sammen med en liten dash JBKM. Rester kan også fint brukes i vafler (for de som kan spise ting med mel)
Schnupsiii sa for siden:
Brukte kesam i ostekaken jeg lagde i helgen :D
aldrimerjollycola sa for siden:
jeg bruker rømme og kesam omhverandre!
(stemmer at kesam ikke tåler oppvarming)
men nå på ketosen, prøver jeg å holde meg bare til seterrømme.
Gerd sa for siden:
Kesam har jo mer karber enn rømme, og omtrent ikke fett.
Jeg ville ikke brukt det :)
Carisma sa for siden:
Kesam er Lindberg-mat :ja: For magert for ketolyse ja.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.