< Tilbake til oversikten

Kesam

#1

Jabba sa for siden:

Sende gubben på butikken i dag for å handle og i stedet for Creme Fraische har han klart å få med seg Kesam.
Hva bruker dere Kesam til? Og kan det brukes i stedet for CC, rømme eller CF?


#2

martefie sa for siden:

Som yoghurt, og som rømme eller CF i kalde retter. Den funker dårlig å koke.

Kan også benyttes i varianter av lapper sammen med en liten dash JBKM. Rester kan også fint brukes i vafler (for de som kan spise ting med mel)


#3

Schnupsiii sa for siden:

Brukte kesam i ostekaken jeg lagde i helgen :D


#4

aldrimerjollycola sa for siden:

jeg bruker rømme og kesam omhverandre!
(stemmer at kesam ikke tåler oppvarming)

men nå på ketosen, prøver jeg å holde meg bare til seterrømme.


#5

Gerd sa for siden:

Kesam har jo mer karber enn rømme, og omtrent ikke fett.
Jeg ville ikke brukt det :)


#6

Carisma sa for siden:

Kesam er Lindberg-mat :ja: For magert for ketolyse ja.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.