< Tilbake til oversikten

Fromasj

#1

Camz sa for siden:

Jeg pleide å lage gelekake før å nå lager jeg etter nesten samme oppskrift.

2 små kremfløter
1 liter litt sterk fun light bringebær
16 gelatinplater
2 ss splenda

Kok opp saften og tilsett gelatinen. Ta en kakeform å hell litt gele så det dekker 1-2 cm i bunn. Hell resten i en bolle å sett alt geleen til avkjøling. Når den har blitt helt stiv kan du ta en ny bolle å piske kremfløte og splenda til krem. Så blander du kremen og geleen med en stavmikser. Bruk helst stavmikser hvis ikke blir det ikke fromasj. Deretter heller du fromasjen over i kakeformen å lar den stå i en time til kjøling.
Når du skal ha den ut av formen så er det lurt å dyppe den i varmt vann et øyeblikk for å løsne geleen på toppen.

Denne kaken er knallgo å en sikker vinner :p:)


#2

Damita sa for siden:

Dette hørtes så digg ut at jeg strena rett på kjøkkenet og satte igang.. :D

Takk for oppskrifta :stortsmil

traller litt :D:D:D hiiiiiiihaaaaaaa


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.