< Tilbake til oversikten

Melk eller vann

#1

Maria sa for siden:

Jeg er midt i fase 2 og spiser nå stort sett bare kake m sjokoladebiter og sjokoladebaren, omelett m ost av og til og ett kjøttmåltid + grønnsaker pr dag.

Jeg bruker alltid lettmelk i rørene. Noen erfaringer/synspunkter på bruken av melk kontra vann?

Hva steker dere i?

Forhold til sukkerfritt godteri og kunstig søtstoff?


#2

Fedonisten sa for siden:

Min erfaring er at det er litt forskjell fra produkt til produkt om det er gunstig å erstatte melka med vann. Men hvorfor spør du egentlig? Tåler du ikke melk?

Jeg steker ALLTID i meierismør eller sætersmør + cocosa! (...og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme..... tji-hi - skikkelig innsamlingsaksjonsoppfordring!)
[color=purple][/color]
Det er nesten like mange meninger om sukkerfritt godteri og kunstig søtstoff som det er medlemmer her inne tror jeg. Veldig forskjellig hvordan folk reagerer på dette, så det viktigste er nok at du kjenner på hvordan DIN kropp reagerer.
[color=purple][/color]
Og du? Velkommen hit forresten - kom plutselig på at jeg sikkert ikke har ønsket deg velkommen engang jeg.... :rodme:
[color=purple][/color]
:blomster: fra Fedonisten


#3

Maria sa for siden:

Takk for velkomsten :)

Jeg spør fordi det er melkesukker i melka og følgelig mer karbohydrat enn i vann.

Jeg trodde at jeg ikke tålte melk før, men etter å ha kuttet ut mel og sukker går det greit.

Hva er cocosa? :o


#4

Carisma sa for siden:

Cocosa er kokosfett, som visstnok skal være veldig bra å steke i. (uten kokos-smak) Har ikke prøvd det selv enda, men skal ta en skikkelig shoppingrunde på sånt så fort jeg får lønn....


#5

Maria sa for siden:

Takk for raskt svar :)

Hvordan får dere klistret inn vektgrafen fra TickerFactory her? Jeg har laget en, men når jeg prøver å legge den til profilen min får jeg bare beskjed om at de ikke finner bildet.


#6

Carisma sa for siden:

Jeg laget en signatur hvor jeg kopierte inn koden (ikke HTML, men den over).


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.