Restefisk (steinbitt for meg denne gangen)
1 Stor fersk skive med laks, beinet ut og skåret i terninger.
Purreløk
Brokkoli
Blomkål
Ha over salt og pepper og gni litt inn
2,5 dl fløte
1 stor ss rømme
(Varmes)
1 neve med revet Jarlsberg
2 eggeplommer
(røres inn, må ikke koke)
Muskat, Salt og kvernet pepper, evt litt "fish and seafood" krydder.
Hell over sausen og strø over Jarlsberg.
Stekes i ovnen på midterste rille i 20 min på 225 gr.
Reker hadde og smakt godt her...
Ikke la sausen dekke over hele, fisken og grønnsakene slipper vann så det kan bli litt for mye væske om det brukes fo mye saus over før den stekes.
mmm... bør du gjøre, den ble døds god :) Var en grunn til at jeg følte at jeg MÅTTE dele den med dere :D
Strødde "seefood and fish" krydder over, sånn med kvern. Helt vidundelig krydder til fiskeretter av de fleste slag :)
Takk for oppskriften, tror nok den må prøves ut i nærmeste fremtid, ja :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.