Tussi80 sa for siden:
Bringebærfromasje. Bak på heistad lavkarbogele står det oppskift på en slags fromasje med gele og krem. Er denne grei å lage?? Er jo ikke karber i gelen eller kremfløten.
Tussi80 sa for siden:
Bringebærfromasje. Bak på heistad lavkarbogele står det oppskift på en slags fromasje med gele og krem. Er denne grei å lage?? Er jo ikke karber i gelen eller kremfløten.
Gerd sa for siden:
Grei den ja. Men det er karber i fløten :)
Tussi80 sa for siden:
Tusen takk for svar. Du har masse fine oppkrifter i tråden din!!!! Men fløte er vel greit å bruke inni mellom???
karbokristina sa for siden:
Jeg bruker hvertfall MASSE fløte for å få fettet!
OG den fromasjen er knallgod:)
Schnupsiii sa for siden:
Bare husk å tell karbene :)
Iset sa for siden:
Den er god ja, men ettersmaken er litt kunstig. Jeg synes det er mye bedre å lage fromasjen på Fun Light + lasagneplater. Smaker litt mer ekte, selv om det er aspartam i saften.
Iset sa for siden:
Eh ... Gelatinplater ja. :knegg:
Gerd sa for siden:
Heller gelantinplater vel :p:D
Iset sa for siden:
Sånn er det når jeg prøver å skrive mens en femåring roper MAMMA, SE, MAMMA i øret på meg. :lol:
Gerd sa for siden:
:lol:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.