< Tilbake til oversikten

Bringebærfromasje

#1

Tussi80 sa for siden:

Bringebærfromasje. Bak på heistad lavkarbogele står det oppskift på en slags fromasje med gele og krem. Er denne grei å lage?? Er jo ikke karber i gelen eller kremfløten.


#2

Gerd sa for siden:

Grei den ja. Men det er karber i fløten :)


#3

Tussi80 sa for siden:

Tusen takk for svar. Du har masse fine oppkrifter i tråden din!!!! Men fløte er vel greit å bruke inni mellom???


#4

karbokristina sa for siden:

Jeg bruker hvertfall MASSE fløte for å få fettet!

OG den fromasjen er knallgod:)


#5

Schnupsiii sa for siden:

Bare husk å tell karbene :)


#6

Iset sa for siden:

Den er god ja, men ettersmaken er litt kunstig. Jeg synes det er mye bedre å lage fromasjen på Fun Light + lasagneplater. Smaker litt mer ekte, selv om det er aspartam i saften.


#7

Iset sa for siden:

Eh ... Gelatinplater ja. :knegg:


#8

Gerd sa for siden:

Heller gelantinplater vel :p:D


#9

Iset sa for siden:

Sånn er det når jeg prøver å skrive mens en femåring roper MAMMA, SE, MAMMA i øret på meg. :lol:


#10

Gerd sa for siden:

:lol:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.