Ligger her under dyna med småfeber og vondt overalt.
[color=darkgreen][/color]
Og så kommer posten!! Med en helt ny kokebok jeg bestilte på lørdag. Og den har ikke kommet ut i butikkene engang:D
[color=darkgreen][/color]
Det jeg kan se er bra. Den er svensk, men det tenker jeg faktisk ikke over.
[color=darkgreen][/color]
De som har vært inne på Airams matblogg har sikkert hentet noen gullkorn før. Her overgår hun seg selv sammen med Dr Annika Dahlqvist.
[color=darkgreen][/color]
Nå skal jeg kose meg mentalt:)
Takk for tipset - denne har jeg ventet på. Bestilte samtidig Gun-Marie Nachtnebels "Smörsteckt" også. Er så flott med kokebøker med bilder når man trenger inspirasjon og motivasjon.
Den skal jeg nå bestille straksens. Takk.
[color=indigo][/color]
Må tipse om en annen bok som veldig lettfattelig forteller om hva som gjør at vi legger på oss og omvendt. Den har jeg bestilt i dag og skal gi til mine barn. Noen som tok den:D
[color=indigo][/color]
Fra spøk til alvor så gir den forklaring på hvorfor kalori er et "luft" ord. Det gir ingen mening.
[color=indigo][/color]
Boken heter naturlig føde - naturligvis, av Jenny Reimers. 2006
Tro meg, du kan leve resten av ditt liv på oppskriftene om du går for LCHF.Det er en oppskrift i hele boken som inneholder sukker, og det er sukkersaltet/gravet laks. Titt på airams matblogg, så får du litt følelse av oppskriftene.
Fikk endelig boka mi i dag! Hurra! Masse godt! Jeg har den på svensk - og det er en del kjøttgreier jeg ikke helt skjønner hva er - men jeg finner vel ut av det etterhvert. Er det noen som vet hva "kassler" er for no?
Tror jeg skal ha Tacopai med guacamole til helga! :sikle:
Har nå laget stek av en bit lettsaltet røkt sideflesk.
Veldig godt:)
Det ble sprø svor og mørt kjøtt. Sjyen blir salt, så den kan spes.
Hadde ellers most knutekål til.
[color=darkred][/color]
Det var min første oppskrift i denne boken.
Jeg har den. Kjøpte like godt begge da jeg bestilte fra Capris.no. "Smørstekt" er også bra, med forord av Annika Dahlquist og en omtale av kostholdet med fordeler, gode råd osv. bakerst. En stor fordel er at antall karber angis på alle oppskriftene, i motsetning til den andre LCHF-kokeboka. Det er litt færre bilder i "Smørstekt" (ikke bilder til absolutt alle oppskrifter), men likevel mange nok fine og fristende bilder til at man blir veldig inspirert. Jeg vil anbefale begge kokebøkene - de er jo ikke dyre heller.
Jeg har og begge bøkene. Var vel ikke de helt store revulusjonerende oppskriftende men greie å bla i når man trenger litt inspirasjon. Men, jeg finner vel så mye spennende og gode oppskrifter her inne. Gerd har jo sin egen lille "kokebok" m/ bilder i signaturen sin, der er det veldig mye godt.
I dag har jeg laget "Kålgott i Gryta". Det var skikkelig DIGG! :sikle:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.