< Tilbake til oversikten

Grillskiver (bog av svin), hva gjør jeg med dem?

#1

Bacon sa for siden:

Fant til 19,90 pr kilo og kjøpte liksågodt tre. Bikkja kan ikke få alt liksom, så er det noen som har gode idéer om hva jeg kan gjøre med de?
De ser litt ut som koteletter, kan jeg bare late som om de er det kanskje?


#2

Adriane sa for siden:

Om de ikke er krydret så legger du på et godt lag av grillkrydder eller det du foretrekker på begge sider
Veldig enkel mat med masse smakstoffer og man kan ikke mislykkes:
Grill på utegrill (best) om noen ofrer seg:D
Grill i stekeovn-snu ofte
Stek i langpanne på 225 g til kjøttet får farve og fettet pipler ut
Stek i stekepanne på middels varme
[color=darkgreen][/color]
Pleier ofte å spise dette som snacs en helge kveld


#3

Carisma sa for siden:

Oj, hvor?


#4

Bacon sa for siden:

Kult! De er ikke krydret nei. Siden jeg har så mye tror jeg at jeg skal de i noen av kotelettopskriftene her inne også.
Takk for tips :)

Ica Maxi i Tønsberg. :) Magisk!


#5

Adriane sa for siden:

Hmf. Jeg bor på feil sted:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.