Snehvit sa for siden:
Jeg har litt dilla på scampi for tiden så måtte forske litt...:D Og så er det vikitg å få i seg litt annet enn bare kjøtt, så fikk det for meg at noe a la ratatouille sikkert ville være godt. Litt eksperimentering op kjøkkenet, og vips! En supergod middag! :hungry:Som også ble lunsj dagen etter!!! Denne oppskriften er altså nok til minst to, hvis man ikke velger å ha noe mer tilbehør ved siden av...
Ratatouille med bacon, svinefilet og scampi:
2 bokser hakkede tomater
5 champignoner
1 rød paprika
1 squash
1/2 gul løk
1 fedd hvitløk
1 pakke bacon
150 g svin ytrefilet
20 scampi (kokte fra frossendisken)
1 dl vann
1 håndfull fersk basilikum
nykverna pepper
timian
chillipulver
- hell de to boksene med tomater i en kjele og la redusere i 15 min
- skjær squashen, paprikaen og champignonene i litt store biter, og løken i båter.
- presset hvitløk og løk surres litt i stekepanna før resten av grønnsakene tilsettes
- hell tomatene over grønnsakene og la stå å surre i 10 min
- svinefilet og bacon i små biter stekes
- tilsett kjøtt, scampi og vann til panna med ratatouillen og la surre i ytterligere 10 min
BON APPETIT!!!