Når panna flyter i fett fra bacon og meierismør, og du knekker egget opp i det. Da har du 'gjort' bra?
Og når du da etterpå har olivenolje på salaten, så har du gjort ennå bedre?
Dette er rart altså, ikke akkrat noe grete roede ville sagt;) Trodde jeg hadde skjønt ketolyse jeg, men har bare spist den ferdig maten før, så skjønner jo nå at jeg egentlig ikke har skjønt noen ting:p
jepp! da har du skjønt det!!
men enig med deg; det høres jo helt ulogisk ut nettopp fordi man i alle år har blitt prentet inn med slank deg a-la grete roede!!
har akkurat spist bacon med sopp og paprika og litt løk, surret i panna med fløte. Joda det smaker godt, men det er vanskelig å spise mye fett synes jeg. Får det av og til litt oppi halsen. Er det flere som føler som meg? Men joda, det virker. Men er i ferd med å bli matlei etter bare 19 dager på kur. Og fett må man jo altså ha. Akkurat i dag, så føles det litt blæh. Hvem skulle tro man ville savne tørt brød!
pleier å ha litt fløte oppi også jeg :) sammen med smøret når jeg steker egg og bacon! bare bitte litt. fordi da blir jeg ikke kvalm av merierismør lufta :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.