< Tilbake til oversikten

Stekt torsk med bacon på potet.. jeg mener blomkålmos/puré

#1

elco sa for siden:

Oppskriften fant jeg på en avisnettside, husker ikke hvilken. Men smakte aldeles nydelig i all sin enkelhet.

Slik gjorde jeg:
Stekte bacon, som fikk renne av seg på papir og ble klippet opp i strimler.
Kokte blomkål og litt sellerirot, som ble most med en god dæsj Snøfrisk m/ dill.
Stekte torsken (jeg brukte av en pakke med frossen Gourmet-torsk) i baconfettet og slang tilbake baconstrimlene i panna så de skulle bli varme igjen. Ved servering la jeg først blomkålmos på tallerkenen, så torsken oppå, og så danderte jeg baconstrimlene rundt. Mannen min skrøt uhemmet!


#2

Jabba sa for siden:

Nam !!!


#3

luringen sa for siden:

åååh...det er sååå godt da! Tar med tipset om snøfrisk med dill!


#4

elco sa for siden:

Er så mange som er flinke til både å lage mat, ta bilder og dele oppskrifter her, og jeg lar meg stadig inspirere. Når jeg selv en sjelden gang lager noe som jeg synes er virkelig godt, må jeg jo gi noe tilbake:). Og dette var overraskende godt og superenkelt å lage, gjort på under 30 min når torsken var tint på forhånd.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.