Hehe...mannen min smiler stadig av meg ;) Jeg kokkelerer og prøver oppskrifter an mas, så nå i kveld står det 20 "kokosboller" i kjøleskapet, og jeg har en liten snack gående i ovnen: Oopsie rolls-pizza :)
4 eggehviter
4 plater gelatin
0,5-1 dl strøsøtning (natreen, splenda osv...)
0,5-1 ss cocosa extra virgin olje
ca 150 g Anton Berg sukkerfri sjokolade (3 plater)+noen klatter smør (smeltes til sjokoladetrekk til bollene).
Smelt gelatin i vannbad, la kjølne litt.
Stivpisk hvitter og søtning.
Tilsett cocosa under pisking, tilsett deretter gelatinen i tynn stråle under fortsatt pisking.
La stå i 5-10 min.
Legg 25 små boller på et fat, av "skumblandingen". Sett dem kjølig.
Smelt sjokolade og smør i vannbad. Dynk bollene med sjokolade og smør det litt utover så det dekker dem. Sett i kjøleskap et par timer, gjerne mer, og nyt :)
Oppskriften fantes her inne :)
Så flink du er...og jeg kopierte kokosbollene...nam, nam!
Blir mindre tid foran pc'n og tv'n og mer på kjøkkenet for min del nå for tiden...spennende å prøve ut alle oppskrifter.:)
Får det vel ikke til ellers. Cocosa smelter ved 25grader, så det er ikke vanskelig å få den flytende da!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.