< Tilbake til oversikten

Glad i pommes frittes?

#1

øyertbærto sa for siden:

KÅL-FRITTES
Skjær opp kålrabi i stenger, ha over litt olivenolje og grillkrydder.
Stekes i ovnen på 225-250 gr i stekovnen i ca 20-30 min.
Smaker nesten som Pommes frittes, og er godt til biffsnadder av kylling.:goodluck:


#2

Veggpryd sa for siden:

Du ertbært ...knis :D (utrolig morsomt navn!) det var jo kjempesmart! Det må jeg prøve. Med meierismør kanskje? MÅ jeg ha olje for å få den sprø overflaten kanskje?


#3

danish sa for siden:

Smør bør gå. Kålroten kan erstatte poteten i nesten alle tilfeller (mos, omelett, kokt, frites, bakt), men poteten er mer næringsrik.

Kålrotmos er digg, men kanskje litt for høyt i antall karbohydrater for enkelte (6,4 gram per 100 gram). Det er bare å mørkoke kålrot og derefter mose med masse smør og fløte, gjerne med litt krydder (f. eks. provence eller dill). Hvis du vil ha det ekstra godt, tilsett blåmuggost (f. eks. Royal Blue, med 45 gram fett per 100 g)


#4

Mellon sa for siden:

Kan vi spise kålrot da? Selv tar jeg avstand fra alle grønsaker under baken, enn så lenge.


#5

Iset sa for siden:

Ja, det er et sted jeg helst unngår å ha grønnsaker, jeg også. :ja:


#6

Sulphur sa for siden:

Ja, det er noe dritt. :lol:


#7

Tone-G sa for siden:

:lol:
Jeg for min del unngår det som vokser under baken og under bakken :ja:


#8

Bjørg sa for siden:

Spennende, dette skal testes ut.


#9

luringen sa for siden:

vi "ordinære" lavkarbere kan spise litt kalrot sjø. nammenam.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.