< Tilbake til oversikten

Tandoori Masala kylling

#1

GKS sa for siden:

Tandoori Masala kylling:

2 pers

2 kyllingfileter
fløte
1/2 brokkoli
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika
1/2 løk
evt 1 liten gulrot
hvitløk

Skjær kyllingfileten i små biter. Smelt litt meierismør og bland kyllingbitene oppi smøret sammen med masse tandoori masala krydder. La det stå noen timer i rom temp.
Stekes i meierismør til dem er gjennomstekte med litt hvitløk, ha oppi fløte og la det småkoke i 5-10 min.

Skjær opp grønsakene i passe biter/strimler, wokes i meierismør, krydres med karri og salt.

NAM!


#2

Aphrodithe sa for siden:

Takk!!! Har leita etter noe som kan erstatte Tandoori-pakka fra Toro, hehe. Skal lages ganske snart ja :D


#3

GKS sa for siden:

Dette ble enda bedre enn Toro sin versjon...og mye sunnere!
Sambo syntes det var såå utrolig godt så jeg måtte lage det i dag igjen. :p


#4

Kammaie sa for siden:

Får man dette krydderet på butikken?
Eller fås d på slik asiatiske butikker ol.?


#5

Jabba sa for siden:

Dette hørtes digg ut!!!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.