< Tilbake til oversikten

Noen som vet?

#1

matitt sa for siden:

Har liksom ikke helt skjønt om man har lov til å spise Splenda på induksjon? Eller hva med 86 sjokolade? Littegrann bare, selvsagt.
Og er det bedre å spise litt 86 med "ekte" sukker, enn å spise sukkerfri sjokolade? (Nå snakker jeg ikke om induksjonen, men generelt sett)... Og har det virkelig noe å si om man tar en tyggis med xylitol eller sorbitol? Er det ikke forsvinnende små mengder i EN tyggis?
Hadde blitt veldig glad for svar, O store Lavkarbo-Guruer :):D


#2

Alkazelters sa for siden:

Vil anbefale sukkerfri mørk sjokolade. Forsøk og styr helt unna sukker i starten. Det kan godt hende det går fint å spise tyggis etc, men jeg ville ikke tatt sjansen. Det bør gå fint med Splenda, men igjen, prøv å unngå det.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.