< Tilbake til oversikten

Karber i fiskemat, noen tips?

#1

benam sa for siden:

Hei!
Jeg er veldig glad i fiskekaker, men syns det er mye karber i de jeg har sjekka på butikken. Er det noen som vet om fiskemat med akseptabelt nivå med karber???:)


#2

mofe sa for siden:

.. bortsett fra ren fisk, mener du..?


#3

Gerd sa for siden:

Spedd mat inneholder stivelse og gjerne opp til 6 karber pr. 100g :ja:

Det beste er å lage selv :ja:


#4

Runegutt sa for siden:

Produktene fra Lofoten (t.eks Lofoten Fiskekaker) innholder en meget viktig ingrediens som div. andre produsenter ser ut til å ha glemt. Ingrediensen heter FISK.

Produktene fra Lofoten er helt fine på Fedon. Husker ikke karboinnholdet, men vesentlig bedre enn alle andre.
Produktene smaker nydelig, er produsert i regionen, men prisen er litt stiv.


#5

benam sa for siden:

Takk for svar, alle sammen! Nå skal jeg sjekke om jeg finner oppskrift på fiskekaker!!:)


#6

Runegutt sa for siden:

4-500gram fisk, 1/2-1 løk 1 egg en ts jbmk, foodprofessor til passe røre. Kan utvides med et par SS rømme.



#8

Veggpryd sa for siden:

Fiskekaker og annen ferdigmat inneholder også MSG i tillegg til en del karbohydrater. Savner fiskekaker, jeg. :(


#9

Runegutt sa for siden:

MSG er jo kjempesundt. "Det styrker skruen, og gir skjønn hud"


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.