< Tilbake til oversikten

Sukrin

#1

anastazia sa for siden:

På lavkarbopikene.no reklamerer de med sukkererstatninga SUKRIN som visstnok skal være 0g karbohydrater i. Det høres nesten litt for godt ut til å være sant. Kan man bruke det, eller inneholder det for mange -ol stoffer som kroppen tar opp som sukker, og forstyrrer for ketose? Noen som vet?

Mottar også tips for gode sukkererstatninger, har kjøpt splenda, men tror det finnes andre også!?


#2

Gerd sa for siden:

Har ikke kjennskap til sukrin. Men viss du scroller ned til bunn på siden her så ligger det linker til lignende tråder :ja:

Jeg selv bruker kun splenda, men bruker veldig lite :ja:


#3

anastazia sa for siden:

Aaaah, det var visst flere før meg som har lurt på det samme! Der fant jeg jammen svar! Takk Gerd, for at du svarte meg! :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.