< Tilbake til oversikten

Forvirra angående dagsinntak i starten

#1

QueenConnie sa for siden:

Jeg har akkurt lest ut hele boka til Torkil om ketolysekuren. og jeg er mer forvirra enn noensinne. HAHA^^

anyway, sånn som jeg har forstått det, har jeg laget dette som "startsuke", så please, RETT PÅ MEG. viss dere ser noe feil!

Tirsdag:
frokost: omelett m/bogskinke + seterrømme til
lunsj: rapidsalat,skinke,agurk, noen skiver tomat, 1 egg og eddik
middag: svinebiff + fjordland bearne + brokkoli + ost
kvelds: skinke med smeltet ost på (takk luringen)

Onsdag:
frokost: egg + bacon i meierismør
lunsj: 1/2 kylling uten tilbehør (NAM!)
middag: Kyllingfile m/brokkoli + ost + saus
kvelds: forslag?

Torsdag:
frokost: omelett m/laks + seterrømme
lunsj: 1/2 kylling uten tilbehør
middag: biff + bearne + salat
kvelds: forslag?

Fredag:
frokost: kokt egg + tubeost
lunsj: rapidsalat, agurk, 2 skiver tomat, ost og skinke
middag: biffstrimler, løk, bearnesaus + salat
kvelds: eggedosis (denne blir :P)

Drikke er 3 liter iskaldt vann sammenlagt, en gang i halvtimen skal jeg drikke litt og litt.

haha^^ ja, jeg elsker eggedosis! <3<3

Har du noe å tilfølge, mer fett?
blir så forvirra av alt dette for lite fett + for mye fett osv.
den balansen likssom...?


#2

Gerd sa for siden:

Syns dette ser veldig greit ut jeg. Litt olje på salaten kanskje?

Men hvorfor søtt til hver kveld?

Prøv å holde det søte til en gang i uka :ja:

Kylling bretagnesaus, er det posesaus?

:)


#3

Carisma sa for siden:

Vær forsiktig med posesauser pga "skjulte" karber og MYE salt! :)


#4

QueenConnie sa for siden:

ja, det er posesaus :( tenkte ikke over karb på den altså..

jammen, jammen, jammen.. egg og splenda? er det så ille da? :p
jeg er rett for å sprekke viss jeg ikke får bitte litt "fake" søtt hver dag.
tror jeg kommer til å holde ut 10 000 kr ganger bedre..

hehe :) men viss det er helt forjævelig fjerner jeg det vettu ;)


#5

QueenConnie sa for siden:

noe forslag til saus da? :) :)


#6

Jabba sa for siden:

Tror Gerd mener at du opprettholder søtsuget når du spiser søte ting. Prøv å kutte ut alt søtt i en uke og du vil merke at du rett og slett ikke er særlig interessert lengre....


#7

Gerd sa for siden:

Sjekk karber på allt du handler :ja:
Viss den posesausen skal blandes med melk, blir det veldig mye karber. Men lager du en blanding av 1 del fløte og 2 deler vann (skummamelk ca) så sparer du masse inn på den.

Nå det gjelder søtsug, så er det faktisk bedre å holde seg unna søte ting, selv om det er lovlig søtstoff. Kroppen tror det er sukker og vil bare ha mer :ja:


#8

Jabba sa for siden:

Det finnes mange gode oppskrifter på saus her inne - prøv å søke i middagstråden.....


#9

Carisma sa for siden:

jepp, f.eks fløte kokt opp med en pk smøreost oppi. pepper ost vil jeg tro er godt til biff? Urter eller krydder er godt til kylling.
Eller bare kok inn stekefettet med litt fløte eller rømme, og tilsett ønsket krydder.
Stek litt sop og eller løk, og hell på fløte, kok inn til litt tykt.


#10

QueenConnie sa for siden:

awww, skjønner! skjønner! ;) hehe..
da skal jeg fjerne det :D

takk takk ;)
noe mer?


#11

Minni1 sa for siden:

Lager du bretange kyllingsaus med lettmelk så er 1 dl. saus 6 karbohydrater.

Jeg vet ikke hvor mange karbodydrater det blir om du lager det slik Gerd skrev. 1 del fløte og 2 deler vann.

Denne må jeg tenke litt på for den sausen er veldig god.

Er så ny dette at jeg syns fortsatt det er vaskelig å regne karbohydrater noen ganger.


#12

Carisma sa for siden:

Ellers lønner det selv vel også å følge meny-forslag i boka så mye som mulig i starten til man får det litt mer inn i fingrene. Da vet man at man er dekket på det meste.


#13

luringen sa for siden:

egg og bacon til kveldsmat!
skinke med smeltet ost på
selleri med blåmuggost
crem fraiche med litt bringebær


#14

Carisma sa for siden:

Får meg til å tenke på min bestemors teori for noen år siden.. Hun nekta oss unga å spise smeltet ost, for det var mye feitere enn "vanlig" ost :lol:
Forøvrig, hvis det hadde stemt (hvor ble det fettet tilført liksom, en liten mann som satt i ovnen med smørpakka :confused:), så passer jo smeltet ost bedre på ketolyse :D


#15

QueenConnie sa for siden:

hahahaha :) morsomt. :p


#16

QueenConnie sa for siden:

ja. dette er interessangt! er det mulig å nesten lage den samme sausen på "ketolysevis"? litt bekymra over all denne "skulte" dritten jeg leser så mye om...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.