Nå har jeg klart å lage noe som metter lenge og ikke bare smaker egg :D
50 gr. paranøtter ( 1,5 kh)
100 gr. kokosmelk (1kH)
1 egg ( 1kh)
Maler nøttene på mandelkvern.
Blander melken og nøttene. Kjører egget med stavmikseren i en kopp så det er helt jevn konsistens. Blander nøtt/melkeblandingen og varmer opp forsiktig til det tykner. Kan spises som det er eller med litt splenda.
Digg !
Mandelkvern er en liten kvern til å male mandler/nøtter med..hehe. Fås på Jernia og slike butikker. Bruker min masse, særlig til å lage marsipan før jul og til alle mulige kakebunner ellers i året.
Nøttegrøt er ikke noe nytt, finnes mandelgrøtoppskrifter her inne.
Innvandrersjapper. De har dessuten billige egg, krydderier (endog andre kryddersorter), kokosolje, grønnsaker, nøtter o. s. v. Jeg sverger ved innvandrersjapper, men ris er faktisk billigere på Ultra (9 spenn per kg). Folk flest her spiser sjeldent ris, så det er neppe en prioritet.
Jeg har kjøpt kokosmelk på ICA,Meny og coop Obs. Men sjekk kh, det varierer fra merke til merke. Blue dragon har 1 kh pr. 100gr. Er 400 gr. i boksene. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.