Aphrodithe sa for siden:
Prøvde å søke, men fant ikke noe som var til hjelp.
Hvilke pålegg kan man bruke?
Aphrodithe sa for siden:
Prøvde å søke, men fant ikke noe som var til hjelp.
Hvilke pålegg kan man bruke?
lura sa for siden:
jeg spiser kun rene kjøttpålegg..dette funker bra..min filosofi er spisdegslank uten sult..kjøttpålegg som har mindre en 5 karb pr 100 g sees på som lov:)håper ikke noen har 100 g pålegg på maten sin:)
thomiks sa for siden:
Jædersylte, mener det var tilnermet 0 karb i den
luringen sa for siden:
tja...hva er du på da? Ketolyse eller Lindberg eller..?
Hold deg til ost, kjøttpålegg, pølse, makrell, tunfisk, egg...og les på pakkene.
Sirius sa for siden:
kokt skinke, kalkunpålegg, salami, roastbeef, gulost, gräddost, enkelte leverpostei, brie, camembert, babybel, phiadelphia og andre smøreoster, lavkarbosyltetøy, peanøttsmør, rekesalat, baguettsalat, kyllingsalat...osv
Men les på pakningen :)
froken sa for siden:
Er Stabburets leverpostei "lovlig"?
Carisma sa for siden:
På www.matvareguiden.no kan du søke på leverpostei, så får du opp hva alle de forskjellige inneholder.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.