< Tilbake til oversikten

Krydra kyllingkjøttboller

#1

trillian78 sa for siden:

Lagde noen kyllingkjøttboller i dag som jeg syns var veldig vellykka.Veldig gode på smak! Lagde de litt sånn "på slump" så jeg er litt usikker på mengdene her... Men det var sånn ca:

1 pk kyllingkjøttdeig (400 g?)
1 egg
1/2 - 1 ss bakemiks
1 stor ss paprikapulver
1 liten ss spisskummen
en slump chiliolje (funker sikkert fint med chilipulver eller hakka fersk chili også)
generøst med nykverna pepper
salt
1-2 ts tørket koriander (eller 1-2 ss fersk)

Bland og form til kjøttboller/kjøttkaker
Stek i masse smør

Jeg spiste dem med grønnsaker og en god klatt med seterrømme.

Fine å fryse ned og fine til lunsj i morgen også :D


#2

luringen sa for siden:

mmm..denne skal jeg prøve idag..


#3

Iset sa for siden:

Jeg har 4 pakker med kyllingkjøttdeig i fryseren som jeg ikke visste helt hva jeg skulle gjøre med, for jeg er ikke så glad i den kjøttdeigen. Men disse høres supre ut, ikke minst for ei litt kresen lita jente på 5 år som stadig er en utfordring i middagsveien. Takk for tips, disse skal lages i morgen. :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.