< Tilbake til oversikten

Gräddost

#1

Jabba sa for siden:

Lurer på en ting vedr. Gräddost - kan denne smeltes? Og brukes i bakst? Jeg tenkte å bake Nytty Cheese Muffins i dag (Nilles oppskrift) men så har jeg bare Jarlsbergost og Gräddost. Grunnen til at jeg spør er at jeg vet at søsteren min brukte en eller annen ost som sikkert ikke var egnet som smelteost på en pizza en gang - og der lå hele familien med skikkelig magevondt i et helt døgn. Slik vil jeg IKKE ha det - og derfor må jeg spørre dere kloke hoder her inne.....


#2

Gerd sa for siden:

Jeg bruker gräddost på samme måte som norvegia :ja: Samme med jarlsberg.


#3

Jabba sa for siden:

Ok!!! Takk for raskt svar!


#4

trillian78 sa for siden:

Hvis man skal bruke gräddost som smelteost (på pizza f.eks) synes jeg det blir best om man blander gräddost 50/50 med f.eks synnøve finden gulost. Men det er mest en smakssak. Smelteegenskapene til gräddosten er helt fin den.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.