
Nitja sa for siden:
Gjerne en enkel saus som går fort og lage uten for mye dilldall i :-P
Kyllingen er i ovnen men kom på at jeg burde kansje ha en saus over, har lest om en fløtesaus men er det godt på kylling og eventuelt hvordan lages den?
Nitja sa for siden:
Gjerne en enkel saus som går fort og lage uten for mye dilldall i :-P
Kyllingen er i ovnen men kom på at jeg burde kansje ha en saus over, har lest om en fløtesaus men er det godt på kylling og eventuelt hvordan lages den?
Tariana sa for siden:
Fløtesaus er nydelig på kylling. En veldig enkel saus kan lages på kraften kyllingen er stekt i, tilsett fløte og reduser (kok inn) til det blir en tykk, karamelisert saus. Nydelig. Denne sausen blir også god om man tilsetter biter av paprika og løk som man surrer i panna man har stekt kyllingen i.
Andre gode sauser til kylling kan være en kald saus av sæterrømme tilsatt litt curry eller annet godt krydder. Nydelig
Nitja sa for siden:
Takk :-D
Damita sa for siden:
Soppsaus er utrolig godt til kylling.. Stek sopp med litt pepper, og hell over matfløte.. La det koke til det tykner litt.. (bare noen minutter)
Carisma sa for siden:
hvis ønskelig stek litt løk sammen med soppen, er også veldig godt som en variant :)
Ellers husker jeg flere her inne som pleide å koke opp fløte og putte en boks kremost med krydder eller urter oppi for saus. Er visstnok veldig godt til kyllingfilet.
Gerd sa for siden:
Eller norzolasaus :sikle:
1 boks creme fraiche
100g(eller mer/mindre etter ønske) norzolaost(rød pakke)
1/2 kyllingbuljongterning
-Del norzolaen i små biter og bland den sammen med cf og buljongen i en kjele. Kok opp og la stå på svak varme til osten har smeltet. Rør godt.
Og denne er kjempegod som dip til stangselleri når den er kald :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.