< Tilbake til oversikten

Bbbwwaaah! Mitt første møte med cocosa

#1

wollafruen sa for siden:

Tja.. hva skal man si? Skulle nesten ønske jeg ikke var så mye i solarium i tenårene, og derfor forbinder kokos med solkremer og "kosmetikk"..jeg får det liksom ikke helt til å stemme at jeg skal ha dette i munnen, jeg får mer en følelse av at jeg skulle smurt det på kroppen, og lagt meg til bruning :p

Lagde en liten kakaosmaksprøve med 1 ts cocosa i og..ja..GODT var det jo ikke...men sikkert bra med litt mer fett (må bare øve meg på å få opp mengden), føler ikke jeg får i meg nok.


#2

danish sa for siden:

Nje. Cocosa er dyrt og smaker elendig. Bruk smør istedenfor, hvis du liker det. Ellers kan du prøve å skaffe raffinert kokosolje, som er veldig billig og uten smak.

Du kan lage ganske god kakao med bittelitt smør, kokosmelk/fløte o. s. v. Jeg gjør det ganske ofte.


#3

Sesti sa for siden:

hmmm.. cocosaen min smaker ingenting:)
Bruker den når jeg lager en slags ostesuppe, det er ingen smak overhodet av cocosaen..:)


#4

Kristin_B sa for siden:

Jeg liker heller ikke cocosa... :p


#5

Susse sa for siden:

Å, dere da pingler ! Det smaker utrolig, utrolig godt.:D


#6

Kristin_B sa for siden:

Neiii ææææsj.... :p
Hva bruker du den i da Susse?


#7

Susse sa for siden:

Jeg spiser den med skje jeg. Hadde den i kokosakakao i går også, laget på light kokosmelk. Har alltid elsket smaken av kokos.


#8

Kristin_B sa for siden:

Med skjeeeee?? :eek:

Hehe...kanskje jeg må gi den en sjans til da? Dersom den fortsatt er spisendes ;)


#9

Susse sa for siden:

Hehe, smak og behag. Jeg kunne glatt eti et glass i uka.


#10

Lilly sa for siden:

I stedet for cocosa så kan man bruke MCT-olje som kjøpes på apoteket, den er helt smakløs.


#11

Kitt sa for siden:

Det finnes 2 typer cocosa!
Den grønne Extra Virgin smaker kokos, den andre(brun?) ingenting og kan brukes i all matlaging!

Den grønne smaker Bounty- sjokolade, syns jeg.
Noen her lager cocosa- sjokolade med smeltet sukkerfir sjokolade og smeltet cocosa. Blir digg når det stivner!:D


#12

Megvel sa for siden:

Spiser med skje jeg og! Og i kaffen eller kakaoen. for ikke å snakke om i cocosasjokolade.


#13

inglan sa for siden:

Jeg prøvde å lage cocosasjokolade i går men den var ikke noe god. :eek:
Kan det ha med å gjøre at jeg brukte Premium sjokolade?
Jeg hadde i litt vaniljedråper og en teskje kunstig sukker, pluss at jeg strødde på litt kokos på toppen.


#14

Elephanta sa for siden:

Signerer! Mmm...


#15

Michelina sa for siden:

'Coconut Body Butter' fra Body Shop og Hawaiian Tropics 'Coconut Oil SPF Zero'...det var tider, det...jeg øyner et nytt bruksområde for cocosa :rodme:.

Eller hva med stakkars Roxanne, picasaweb.google.com/shellysnow/SHELLYPALOOZA#5086350223699098002
("Roxanne shows her stuff with a Coconut flavoured condom")
...litt heftig med cocosa etter dette, eller?


#16

elian sa for siden:

Heeeelt enig. Smaker nyyyydelig :p


#17

Kathrine sa for siden:

Smakte det for første gang i dag. Likte det jeg:)
Hadde det sammen med kakao, 1/2 kopp med varmt vann og 1/2 kopp med kokosmelk, 1 ts cocosa vanlijeessens og søtdningsmiddel. Frokost!

Kan anbefales.


#18

Løvetann sa for siden:

Spiser ofte et par teskjeer ved sengetid - mmmm, smaker deilig! Føles beroligende, synes jeg.
:)


#19

wollafruen sa for siden:

Prøvde igjen i dag, å ta den bar på skje. Blir litt som å ta tran..hehe.. Men det gikk jo det. Tar en skje til i kveld. Må vel bare vende seg til det ;)


#20

Veggpryd sa for siden:

Kokos er jo så godt! Bounty var en av favorittene mine før LCHF.

Jeg pleier å blande den grønne Cocosa'n med litt 86% Premium, og har det oppi konfektformer (små muffinsformer). Hakker litt nøtter og har oppi også. Mye bedre enn Firkløver og Bounty! :D

Må ligge i fryser'n - eller blir det for mykt.


#21

luringen sa for siden:

oooh...rubens; det må jeg prøve


#22

Løvetann sa for siden:

Å, det høres kjempegodt ut!!! :spent:


#23

screwball sa for siden:

Kan man spise kokos body butter fra Body Shop? Tror fruen har et glass...:p


#24

Veggpryd sa for siden:

:D Du burde prøve! Få høre hvordan det går, da! :lol:

Nå har jeg laget lørdagsgodt med cocosa, premium og nøtter. Dem ligger i fryser'n å venter på meg. Yummi! :sikle:


#25

Michelina sa for siden:

Og madammen kan smøre seg med cocosa i stedet. Prøv det uprøvde, sier jeg!:p ...men hvis dette viser seg å være ungdomskilden, og dere deretter kan velte dere slanke og rynkefri i rikdom, vil jeg ha prosenter i patenten!!!:D


#26

screwball sa for siden:

Deal! ROFL:D

Har Cocosaglasset stående på jobb, er en grei temperaturmåler for kontoret mitt...noen dager er det stivnet og noen dager nesten flytende. Så har vel ca 23'C på kontoret mitt jeg da.

Kokosmasse blandet med cocosa og splenda/natreen og trukket med Anton Berg sukkerfri sjokolade må da være nesten Bounty?


#27

Jabba sa for siden:

Dere som spiser Cocosa - har dere opplevd å få vondt i magen hvis dere spiser litt mye på en gang?
Jeg tar MCT-oljen - men må passe meg litt. Får fryktelig vondt i magen hvis jeg prøver meg på litt for mye.....
Men ville gjerne fått i meg mer fett.....muligens det går an å kombinere disse oljene uten å få magevondt? Noen som har erfaring?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.