< Tilbake til oversikten

Noen som kan lage crispy chicken krydderblanding?

#1

wollafruen sa for siden:

Tenker på old el pasos Crispy chicken kit, liker smaken, men bread crums kan vi på ketolyse med fordel hoppe over ;o) Vet jeg kan finne hvilke krydre de har brukt på pakningen, men er det noen som har prøvd å lage en tilsvarende krydderblanding selv? Hva brukte dere og smakte det?


#2

Torkil sa for siden:

Hei
Jeg har med held panert kylling og koteletter i en blanding av 1 dl bakemiks/ soyaprotein og 2 ts tacokrydder (det på glass -hindu, tror jeg)
Tørk av kjøtt/kylling, vend i vispet egg og så i melblandingen. Stekes i godt med smør. Forsiktig, det sitter litt løst.

Vennlig Hilsen
Torkil :)


#3

wollafruen sa for siden:

Tusen takk Torkil! :):)


#4

Iset sa for siden:

Jeg har laget en Atkins-panering av Atkins bakemixen (ketolysemixen funker sikkert like godt eller enda bedre), litt krydder og malte mandler. Ja, og egg. Ble skikkelig god panering.

Ellers bruker jeg faktisk ofte denne, som er FANTASTISK!!

Masse revet parmesan
En god dæsj paprikapulver, oregano og litt salt og pepper
En blanding av smør og olje

Ha krydderet i oljen/smøret og vend kyllingen godt nedi. Legg kyllingen over på en tallerken/skål med godt med parmesanost i, og la dem bli helt dekket av osten på alle sider. Stekes i ovnen i en halvtimes tid. Blir litt crispy og veldig godt.


#5

Kitt sa for siden:

:sikle::sikle::sikle:


#6

Torkil sa for siden:

Hei
Den "parmesan-kylling" bare MÅ jeg prøve. jeg kjenner smaken, bare jeg tenker på det. Det blir kveldsmaten i dag med en god, blandet salat til.
Takk for en god oppskrift.
Torkil:)


#7

Iset sa for siden:

Gled deg, den er helt utrolig. Men det er viktig å bruke nok parmesan, jeg dypper først kyllingfiletene i osten, legger dem på en stekeplate og så drysser jeg over litt mer ost slik at hele fileten er GODT dekket. Parmesanen skal blandes med krydderet, ser jeg nå (husket ikke det da jeg skrev innlegget over). Her er link til oppskriften:

Parmesankylling


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.