1 kg rødbeter pakkes inn i alu folie og puttes i ovn på 200 g
La de ligge i 60 til 80 min alt etter størrelsen. Glir en skarp kniv lett igjennom er de ferdige. Avkjøl
Skrubb eller skrell av skinnet under kaldt rennende vann
Om du bruker engangshansker slipper du røde fingre resten av uka
Kok opp lake av:
4 dl 7 % eddik
1 dl vann
1 dl stevia eller annet søtningsmiddel (smak)
1 ss karve
1/2 ss hele pepperkorn (kan utelates)
Skjær rødbetene i skiver med riflet kniv og legg i rengjorte glass. Hell laken over og la trekke noen dager før den er klar til å spises
Ser at dette er en gammel tråd men jeg så rødbeter på rema i dag og har lyst og prøve men jeg trenger en avklaring:
1dl stevia! :confused:
Hvis jeg tar 1 dl av den steviaen jeg har så vil det bare smake søtt og ikke noe annet.
Mulig jeg mente Splenda. Jeg brukte det på den tiden.
[font=Comic Sans MS][/font]
Vi lager fortsatt syltede agurker og rødbeter. Ta utgangspunkt i en oppskrift du har - eller finner på nettet.
[font=Comic Sans MS][/font]
Erstatt søtning med noe du selv finner akseptabelt. Uansett er det ikke mye som trekker inn. Prøv deg fram!
[font=Comic Sans MS][/font]
[font=Comic Sans MS][/font]
Namenam! Har på et annet forum drevet og snakket om leverpostei i forbindelse med jernmangel og da er det liksom nødvendig med rødbeter.
Nå har jeg prosjekt i helga :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.