< Tilbake til oversikten

Har jeg forstått dette riktig?

#1

Minni1 sa for siden:

Jeg er på leiting etter mat jeg kan spise. Vet av erfaring at jeg må variere veldig for å klare det.

Sitter her med en boks bønner. Pr. 100 gr er det 16 gram karbohydrater.
Kan jeg da spise 50 gr. av disse å regne det som 8 gr av dagens karbohydrat rasjon?

For de som lurer så er 50 gr. bønner veldig lite. Så det er ikke noe som inngår i mitt det daglige kostholdet, men som en variasjon innimellom.


#2

Linn H sa for siden:

Det er helt rett! 50 gram blir 8 karbs:)


#3

Ciss sa for siden:

Det kan du fint gjøre dersom det er såpass viktig for deg å kunne variere med denne typen matvarer at du vil 'ofre' halve dagsrasjonen din av kh på det.


#4

Vibeke-67 sa for siden:

Ja, det stemmer nok det! Men man tenker litt forskjellig utifra de ulike retningene her inne. Jeg har tidligere levd etter eurodiett (men uten pulver), og lever nå mer etter Fedon Lindberg. Her er bønner helt ok, for man tenker også GI, ikke kun karbohydrater. Også bruker man mindre fett enn på f eks ketolyse.
Har forstått at du ikke helt har valgt retning, men bare vil spsie mindre karbohydrater? Jeg prøvde det i begynnelsen, men for meg funket det ikke så bra, det var mye lettere å følge en retning.
Men uansett - lykke til!


#5

Minni1 sa for siden:

Takk for svar. Da er tankene mine på rett vei. Er vel ikke typisk bønner som står på menyen med ketolyse kuren, men det var bønnene jeg først greip tak i i skapet.

Det er helt riktig Vibeke40 , jeg har ikke helt funnet min vei å gå enda.
Foreløbig skal jeg prøve ketolysekuren, men er ikke helt sikker på om det er det som er helt riktig for meg. Har vært bittelittegranne borti det før og syns den er spennende. Gir den en sjangs før jeg eventuelt bytter.


#6

Torkil sa for siden:

Hei
Du har forstått ketolysekuren helt riktig når det gjelder KH. Gi kuren 3 uker så får vi se om du er interessert i å bytte til noe som helst annet ;-)
Lykke til
Torkil:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.