< Tilbake til oversikten

Veldig god leverpostei

#1

Adriane sa for siden:

Sett stekeovnen på 175 gr og sett inn en lten langpanne eller det du har 3/4 fyllt med vann på nederste rille
[color=green][/color]
500 g lever 17 karber
320 g flesk (var det jeg hadde)
2 røde løk ca 120 g hakket og småstekt med smør i stekepanne uten å bli brun 10 k
2 egg 1,2 karber
3 dl fløte 8,7 karber
2 ansjosfileter og 1 ss av laken (kan utelates) 1 karbe?
1 ts pepper
2 ts salt
1 kr mål allehånde
1 ss thicken/thin, Johannesbrødkjernemel eller bruk bakemix eller proteinpulver. Ta da 3 toppete ss
[color=#008000][/color]
Kutt flesket i mindre biter og findel det i en foodprosessor med kniver
Ha så i løk og lever og bland til finfordelt
Ha i egg, krydder og bakemix eller det du vil bruke og bland
Hell sakte kald fløte i farsen mens maskinen går
[color=#008000][/color]
Helles i godt smurt kakeform som bør være på ca 2 l. Eller to små. Stekes i vannbad i 1 t
[color=#008000][/color]
Lagde denne i går, og i dag når smaken hadde fått satt seg, var den knallgod. Hadde hjemmelagde rødbeter på. Skal finne den oppskriften og legge den ut.
[color=#008000][/color]
Fikk litt i underkant av 40 karber på hele oppskriften, og den veide 1400 g.
Det skulle bli under 3 karber pr 100 g:)


#2

Vibeke-67 sa for siden:

Høres skikkelig godt ut! Fikk lyst til å prøve det ja.


#3

Adriane sa for siden:

Ja, det er ikke vanskelig engang:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.