Det er helt sikkert noen som har spurt om det her før.. MEN...
jeg ser noen snakker om å trekke fra sukkeralkoholer.. kan man gjøre dette på ketolyse?
Jeg blir ikke klok på detta, så fint om noen som kan mer kan dele kunnskapen med seg:) så jeg kan regne ut riktig mengde karber!
Det er det nok. Men pass på: noen reagerer med luftsmerter/diare (spesielt på maltiol)
Noen merker at vektnedgangen kan reduseres og i det værste stoppe opp med inntak av kunstig søtning.
Er du som meg, søtmoms, så er ketulysekuren en flott måte å bli kvitt søtsug på.
jepp, det hjelper veldig.. og tenker ikke å proppe i meg godteri hele tiden, men greit å ha muligheten til å ta en sjokolade til kaffen på en lørdag! :)
Kan bare understreke det Gerd sier. Personelig så spiste jeg ikke noe med kunstig søtstoff i fra jeg startet i slutten av september og til jul - og svanet det ærlig talt ikke i det hele tatt.
Men så kom jula - og jeg spiste sukkerfri sjokolade og søtbehovet mitt er tilbake.....
Så nå må jeg igjennom en ukes tid med ratløs vandring - og leting i kjøkkenskapene...:)
Beste råd - hold deg unna! Og lykke til!
Enig med de to foran her, det beste er å la være med søtt. Man blir faktisk avvent etter en stund. Å erstatte sjokolade med "kunstig" sjokolade gjør bare at man går fra en uvane til en annen..
Men lykke til:)
Så om en matvare inneholder 10 karb på 100 g, derav 5 sukkeralkoholer, så inneholder den for oss bare 5 karb pr 100g? Har jeg skjønt det rett da? Hmm, det visste jeg ikke....
Hei. Jeg er veldig glad i belgiske vafler fra Cavalier. Der står det at en vaffel er 11.8 karbs hvorav 5 gram polyols og 0,2 gram sugars. Men hva er da d resterende, tro - for å få en total på 11.8???? Jeg har regnet ca 6 karbs på en vaffel. Er d riktig???
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.