Jeg kjøpte inn en del slike frossenblandinger fra Findus når dem var på tilbud her for en stund siden....WOK blandinger med diverse grønnsaker oppi. Disse woker jeg i olje og det er kjempegodt. MEN - det er jo godt med litt variasjon - så nå lurer jeg på om dere har noen gode tips til noen "sauser" jeg kan lage med disse grønnsakene.....tenker noe slikt en får på kinesiske restauranter.....
Kinesisk peppersaus er jo kjempegodt.....finnes det en lavkarbovariant av den mon tro?
Vet ikke om det er så spennende, men jeg lager saus til wok slik:
Etter at jeg har stekt alle grønnsakene heller jeg i ca 5dl med hønsebuljong (vann og terning), maisennamel rørt inn i kaldt vann (det var før, nå prøver jeg meg frem med JBK) Ha i krydder etter ønske og en dæsj med soyasaus.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.