Bjørg sa for siden:
:DVi har en brødbakemaskin som mannen er veldig glad i, jeg og siden det er han som står for bakingen.
Men hvordan blir det å lage slike brød i maskin? Bare trykke på steking?
Den steker i 50min.
Bjørg sa for siden:
:DVi har en brødbakemaskin som mannen er veldig glad i, jeg og siden det er han som står for bakingen.
Men hvordan blir det å lage slike brød i maskin? Bare trykke på steking?
Den steker i 50min.
Brimstone sa for siden:
Det har jeg lurt veldig på også, så håper noen kloke hoder her inne har svar :)
Bjørg sa for siden:
Tror igrunnen det skal gå bra. La det elte og så steke.
Vi kan jo prøve oss frem ikveld og se.
majama sa for siden:
Amariel har lagt inn en oppskrift på et proteinbrød som skal steke i 50-55 minutter, det kan du jo teste. Det er et veldig godt brød:ja:
blåbær sa for siden:
Min erfaring var at det ble alt for lite stekt, men jeg husker ikke hvilket brød det var jeg prøvde på, for det er veldig lenge siden. Neste gang eltet jeg brødet i brødbakemaskinen for så å steke det i ovnen.
Megvel sa for siden:
Og for all del- bruk teflonbelagt og smurt eller bakepapir - lavkarbobrødene sitter dønn fast! Silikonform er aller best.
Bjørg sa for siden:
Har ikke fått prøvd. Ikke skaffet alt som skal i brødene, men formen er teflonbelagt, ja.
Er det best å ta brødet ut mens det er varmt, eller vente til det er kaldt?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.