Ida sa for siden:
Fantastisk, og mektig dessert!
3 stk (135g) sukkerfri Anthon Berg sjokolade
1 ss delfiafett (kan bruke smør)
3 eggeplommer
1 ss kaffepulver (instant)
1 ss konjakk/rom
3 stivpiskede eggehviter
Smelt sjokolade forsiktig sammen med delfiafett og rør inn eggeplommene slik det tykner. (pass på at sjokoladen ikke er for varm)
Ha kaffe og konjakk/rom i en bolle og bland inn sjokolademassen.
Ta et 1/4 av de stivpiskede eggehvitene og bland godt med sjokolademassen, slik den blir mer flytende. Deretter vender du forsiktig inn resten av eggehvitene.
Fordel i serveringslass. Jeg fikk 5 porsjoner av denne røra. Sett i kjøleskapet. Vet ikke hvor mange timer, vi bruker å la den stå til neste dag.
Jeg har ikke regnet på karbo-innholdet, men det e rimelig lite fordelt på fem..