< Tilbake til oversikten

Ekstremt tykk espresso-kakao

#1

danish sa for siden:

Denne er utrolig god. Meget tykk. Servèr den i espressokopper, gjerne med en skvett himkok eller cognaq.

  • Bland 1 ss. bakekakao, 1 ss. potetmel og ca. 2 ts. demerara-sukker.
  • Smelt 2-3 ss. smør (evt. med 20 gram chokolade). Tilsett det tørre.
  • Tilsett sakte 1-1,5 dl. espresso eller middels sterk kaffe (det må blandes godt). Tilsett ca. 1 dl. vann/melk og 1/2-1 dl. fløte/kokosmelk.
  • La det boble under svak røring. Den vil tykne kraftig. Vann ut til ønsket tykkelse. Tilsett kanel, cayenne-pepper og sukker til smak.

Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.