Karbokarbo sa for siden:
Går det an å lage en paibunn på ketolyselovligvis? :) En som kan brukes både som dessert og til middagspai?
Karbokarbo sa for siden:
Går det an å lage en paibunn på ketolyselovligvis? :) En som kan brukes både som dessert og til middagspai?
Adriane sa for siden:
Om du tåler soya
[color=green][/color]
3 dl soyamel/protein
125 g kaldt smør
1/2 ts salt
litt oregano evt hvitløkssalt
1 eggehvite
[color=green][/color]
Blands soyamel/protein med salt og krydder
Elt in smør
Tilsett eggehvite, pakk deigen i plast og la hvile i kjøleskap 30 min
[color=green][/color]
Ta litt olje på hånden eller bruk en engangshanske med litt olje på og
trykk deigen ut i en paiform med ca diameter 22 cm og prikk med gaffel
[color=green][/color]
Stek 10 min ved 200 g midt i ovnen tildekket med folie
Fjern folien og stek i 10 min til
Ta formen ut av ovnen, ha i fyll du lker og stek videre på vanlig måte
[color=green][/color]
Har aldri brukt oppskriften til søte paier, kun til fyll med kjøtt, ost, egg og fløte
[color=green][/color]
Karbokarbo sa for siden:
Tuusen takk! :) Det her må jeg prøve!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.