< Tilbake til oversikten

Bacon Krisp fra Kim's

#1

Jabba sa for siden:

Har alltid handlet Maaruds BaconGull - men i dag var der tomt i butikkhylla....Fant derimot Kims Bacon Krisp og på den stod det 0 karber pr 100 gr. Er det noen grunn til ikke å spise denne???

Er Bacon Gull bedre for oss på Ketolyse enn Bacon Krisp?
Hvis dette er det samme produktet - hvordan kan da Kims ha 0 karber og Maaruuds sin ha 2,5 karber?


#2

danish sa for siden:

Det er som regel fritert i planteoljer. I Norge tror jeg faktisk at de ikke bryr seg om transfett. Danske øffer ("flæskesvor") er tryggere, fordi Danmark har restriksjoner på transfett. Men det er uansett tillatt på ketolyse.


#3

Areola sa for siden:

Forskjellen i karbeinnholdet ligger nok i krydderet. Sukker kanskje?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.