KarboFersking sa for siden:
Jeg har prøvd å bake mange forskjellige typer julekaker de siste ukene, men har syntes at resultatet har vært så som så. Det er ikke så lett å bake uten hvetemel. Nå har jeg nettopp bakt den første typen h or jeg syntes at resultatet faktisk ble vellykket (og ikke bare "etanes"), og jeg bare må dele oppskriften med dere. :) Det er en enkel omskriving av den tradisjonelle oppskrifta på skriverfruens, hvor jeg har brukt malte mandler, splenda og sukrin.
200g mykt smør
ca 18g splenda
ca 40g sukrin
250-300g malte mandler
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker eller tilsvarende vaniljedråper (Jeg brukte dråper)
ca 4 store ts med kakaopulver
Pisk sukrin og smør sammen. Ha så i splenda, og pisk litt mer. bland inn bakepulver, vaniljeessens og kakaopulver. Ha så i malte mandler. Det skal se litt bløtt ut. Sett i kjøleskap et par timer.
Del så deigen i fire. Trill ut pølser. trykk den litt ned. Stekes på 165-170 grader i 10 minutter. Skjær i biter mens varm.
Nam :p