isabella sa for siden:
Er det noen som har brukt en vanlig delfiakake oppskrift, men byttet ingrediensene kokesjokolade, delfiafett og sukker med mørk sukkerfri sjokolade, cocosa og søtningsmiddel?
isabella sa for siden:
Er det noen som har brukt en vanlig delfiakake oppskrift, men byttet ingrediensene kokesjokolade, delfiafett og sukker med mørk sukkerfri sjokolade, cocosa og søtningsmiddel?
Adriane sa for siden:
Ja, jeg gjorde det i fjor, og det ble vellykket. Erstattet sjokolade med sukkerfri, og helte i lagvis med hjemmelaget marsipan og hakkete nøtter.
[color=green][/color]
I går laget jeg OE versjonen som ligger her inne minus eggehvitene.
Fyll var en blanding av 100 g hasselnøtter og 100 g paranøtter passe hakket og ca 150 g marsipan laget med splenda.
Veldig god smak, men 12 egg gjør vel at dette ikke stivner helt i kjøleskap slik som Delfia skal-
isabella sa for siden:
Takk skal du ha - det jeg hadde tenkt å gjøre. Sjokolade fra sukkerfritt, litt splenda, og lavkarbo marsipan pluss nøtter. Da satser jeg på den.
Leste på OE kaken - syntes det var veldig mye egg og lurte litt på om den ville stivne helt. Men sikkert god smak på den også.
GOD JUL!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.