Anna Mary sa for siden:
Brød med ost - supergodt :p
(“uten” karbohydrater)
<strong><u>1) Bland sammen i kjøkkenmaskin eller med stavmixer</u>: </strong><em>
</em> 1 beger Cottage cheese
5 store egg
Ca ½ dl olje (oliven el. raps)
1 kopp revet Jarlsbergost
2) Bland sammen i egen bolle:
3 ts bakepulver
5 ts Sukrin
2 ts salt
2 ts Fiberhusk
2 ts Johannesbrødkjernemel
60 gr Kruskakli
4-5 ss TORO Glutenfri grov melblanding
2-3 ss linfrø
2-3 ss sesamfrø
3) Ha melblandinga opp i det våte og bland lett sammen i kjøkkenmaskin
NB! La røra/deigen stå i 10-15 min. Deretter has røra opp i bakepapirkledd brødform (1 ½ liters). Press ned og glatt ut røra i forma.
Steikeprosessen:
-
Stekes på nederste rille på 180 gr C i 25 min
-
Skru ned varmen til 150 gr C og stek videre i 40 min
-
Ta brødet ut av formen/bakepapiret, skru opp ovnen til 180 gr C og stek videre på rist i 15-20 min.
-
Avkjøl på rist.
Oppbevares innpakket i matpapir.