< Tilbake til oversikten

Mager ost på ketolyse?

#1

espresso sa for siden:

Hei, har holdt på med ketolyse noen uker nå og har nettopp oppdaget Hildeborgs grove soyaproteinbrød. Kjempegodt!:p Utrolig godt å kunne spise skiver med pålegg. I boka står det at man skal kan bruke skinke eller mager ost som pålegg? Hvorfor mager? Trodde vitsen var å få i seg så mye fett som mulig jeg? Noen som vet?
Har sluppet opp for ketolysemix. Vet noen om jeg kan få kjøpt noe tilsvarende i butikk/helsekost. Anbefaling? Bor i Ålesund.


#2

Gerd sa for siden:

Bruk fete oster :ja:

Har du menybutikk i nærheten, kan det hende de har der. Sjekk oversikten inne på www.ketolyse.no
:)


#3

espresso sa for siden:

Tusen takk! Ser at det står en Meny butikk i Ålesund på lista. Skla ringe og høre med dem. Ja, jeg bruker fete oster, deilig! Lurte bare på om det var noe spesielt med kominasjonen av brødet og osten, siden der sto at jeg skal bruke mager ost?


#4

Gerd sa for siden:

Aner ikke :) Spiser ikke brød selv, men oster, ahhh det er godt :)


#5

espresso sa for siden:

Godt å kunne fortsette å nye fete oster! Nå skal jeg ut på tur i det fine vinterlyset :)


#6

Gerd sa for siden:

:ja:

Kose deg :)
Jeg får sitte inne å hoste og nyse litt til ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.