Livsan sa for siden:
Ført og fremst så vil jeg si hei:-) Er helt ny her.
Nå som jula nærmer seg og det blir pinnekjøtt på bordet på julaften så lurer jeg på hvor mye karbohydrater det er i en kålrabistappe hvis jeg kun bruker kålrabi og fløte?
Livsan sa for siden:
Ført og fremst så vil jeg si hei:-) Er helt ny her.
Nå som jula nærmer seg og det blir pinnekjøtt på bordet på julaften så lurer jeg på hvor mye karbohydrater det er i en kålrabistappe hvis jeg kun bruker kålrabi og fløte?
vossajinto sa for siden:
Det spørst vel litt hvor mykje du bruker av dei to delane:)
Nicpins sa for siden:
Heihei! På selveste julaften hadde jeg unt meg den ordentlige stappa jeg.
Tror ikke det er kålrabistappa som gjør at de fleste av oss detter ut i jula, for å si det sånn... :D
Kos deg på julaften du! Året har jo 364 dager til...
Klem!
:)
Adriane sa for siden:
Vanlig kålrabistappe for meg var litt poteter mye kålrabi og sjy og fett fra pinnekjøtt, samt salt og pepper.
Nå har jeg laget det slik, og det ble en helt utmerket smak.
Liten porsjon:
100 g kålrabi 6,4 karber
100 g sellerirot 2,8 karber
salt og pepper
Så kan man spe med:
50 g smør 0,5 karb
eller sjy fra kokevann 0 karb
eller fett fra ribbe 0 karb
eller 0,5 dl fløte 1,5 karb
eller en blanding
Dette blir under 10 karber, og rekker fint til to personer:)
Torkil sa for siden:
Hei
Dette ser godt yut, men smaker det ikke litt mye sellerirot? Kanskje en skulle ta 50 gr sellerirot og 50 gr blomkål?
Vennlig Hilsen
Torkil:)
Karin sa for siden:
Jeg lager kålrabistappen min av kålrabi og blomkål. Veldig godt. Får du tak i knutekål er det nesten enda bedre!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.