< Tilbake til oversikten

Elians spinat- og fetakjøttboller

#1

elian sa for siden:

400gr kjøttdeig
1 neve friske spinatblader
200 gr lett hakket fetaost
1 løk
2 egg
1dl fløte
1ts knust hvitløk
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts rød karripasta

Alt kjøres i foodprosessor med kniver, så det blir en smidig deig. Stek små kjøttboller i godt med meierismør :)


#2

Adriane sa for siden:

Så veldig godt ut. Om man lager 4 dobbelt porsjon, ville du latt de steke ferdig i stekeovnen? Evt varighet og varme - om du vet da?


#3

elian sa for siden:

Jeg steker de ALLTID ferdig inni ovnen. Synes de blir for mye stekt på utsiden om jeg gjennomsteker de i panna :)


#4

elian sa for siden:

På 200gr i ca 20 minutter med lokk på forma :)


#5

Adriane sa for siden:

Takkers:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.