elian sa
for 16år siden:
400gr kjøttdeig
1 neve friske spinatblader
200 gr lett hakket fetaost
1 løk
2 egg
1dl fløte
1ts knust hvitløk
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 ts rød karripasta
Alt kjøres i foodprosessor med kniver, så det blir en smidig deig. Stek små kjøttboller i godt med meierismør :)
Adriane sa
for 16år siden:
Så veldig godt ut. Om man lager 4 dobbelt porsjon, ville du latt de steke ferdig i stekeovnen? Evt varighet og varme - om du vet da?
elian sa
for 16år siden:
Adriane sa:
Så veldig godt ut. Om man lager 4 dobbelt porsjon, ville du latt de steke ferdig i stekeovnen? Evt varighet og varme - om du vet da?
Jeg steker de ALLTID ferdig inni ovnen. Synes de blir for mye stekt på utsiden om jeg gjennomsteker de i panna :)
elian sa
for 16år siden:
elian sa:
Jeg steker de ALLTID ferdig inni ovnen. Synes de blir for mye stekt på utsiden om jeg gjennomsteker de i panna :)
På 200gr i ca 20 minutter med lokk på forma :)
Adriane sa
for 16år siden:
Takkers:)