< Tilbake til oversikten

Min pizza, er den ok?

#1

Kanonada sa for siden:

Bunn:
80gr rømme
1 egg
1 ts JBKM
1/2 ts bakepulver
litt revet parmesan
Steker en stor lapp i stekepanna og bruker som bunn.

Fyll:
100 gr kjøttdeig
20 gr løk
10 ml hertz tomatpure på tube(1 kh)
50 gr ost
15 gr blåmuggost(saga)
oregano

Er dette en ok middag tror dere?
Kan ikke se at det skal bli for mange karber her, eller er jeg dårlig på å regne enda?


#2

Gerd sa for siden:

Ser fin ut den :ja:

Jeg hadde putta på litt paprika og fersk sjampinjong og jeg ;) For det er veldig godt på :ja:


#3

Kanonada sa for siden:

Sopp liker jeg ikke,men paprika er jo en god ide, og så skal jeg ha på ruccola neste gang(etter stekings altså), for ruccola er omtrent det beste jeg vet.
Men ellers, om denne er ok til middag så har jeg en Favoritt, for lagde denne igår og det var uten tvil mitt beste måltid på ketolyse,sålangt:)


#4

Nitja sa for siden:

Den så god ut, tror nesten jeg skal "stjele" oppskriften din og lage den en dag :-)


#5

Impulsiw sa for siden:

Så utrolig lettvint ut :ja: Kan jo ha hva som helst oppå...sammen med maaasse ost :sikle:

Denne skal prøves!! :D


#6

Kanonada sa for siden:

Dere med erfaring på baking på denne dietten bør kanskje prøve litt ut ifht bunnem da evt, for den ble en smule smuldrete og eggete, jeg syns ikke det gjør noe, men den var litt vansklig å snu, så kanskje evt steke den på brett i ovn før dere har på fyll..


#7

Impulsiw sa for siden:

Kanskje du skal prøve "kristinpizza" i stedet? Den lages sånn: 7 egg, 200 gram philadelfiaost, maaassse hvitløkspulver og ca 300 gram revet ost.

Det blir til en hel bakeplate altså. Stekes 15 min. på 200 grader :sikle: den smaker ikke mye egg! Jeg bruker 200 gram creme fraice i stedet for philadelfia...det gikk supert.

Du kan jo halvere den og steke den i pannen? Den er meget god!!!


#8

scartz sa for siden:

Jeg har lyst på en pizzabunn oppskrift som er krønsjy jeg...


#9

Kanonada sa for siden:

Du har bare lyst på Vanlig pizza,mener du vel?:p


#10

scartz sa for siden:

haha, ja ikke sant! :p

Nei men det som er godt med pizza er jo ofte den sprøe kanten! Savner ting som krønsjer! Alt det har jo blitt nei mat på lavkarbo :p


#11

Kanonada sa for siden:

Ja, tell me about it. Jeg elsker hjørner med solid skorpe og lite fyll..
Haha


#12

isabella sa for siden:

ÅÅÅÅhhhhh.... karborik pizza....:onesten slik at hjørnene er best... ihvertfall etter noen måneder uten bakverk...:p


#13

scartz sa for siden:

hehe stemmer! For 2 uker siden hadde jeg en lavkarbo pause i en halv uke. Og da nøøøøt jeg en krønsjy lyys BLT baguette (med kylling, bacon, grønnsaker og hvitløksdressing) og det var såååå godt! Noe hardt og knasende å tygge på! :p


#14

Impulsiw sa for siden:

Synes det går i "matporno" her..:lol:


#15

Kanonada sa for siden:

:geip:
PizzaPorno:)


#16

Søster sa for siden:

Ønsker dere en fastere og sprø pizzabunn, vil jeg anbefale denne

5 dl. proteinpulver
1 dl. kruskakli
2 eggehviter
litt salt
200 g smør

Har tatt utgangspunktet i Dingpot sin tacopaibunnoppskrift :forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=5317&highlight=tacopai

Trykker deigen ut på en plate, dekker til med aluminiumsfolie og steker bunnen i ca. 20 min. Lager da fyllet samtidig som at bunnen steker. Tar fyllet på den nesten ferdigstekte bunnen, har på godt med ost og steker i ca 10 min.
Pizzaen blir sprø og smakfull :) En kan også erstatte noe av proteinpulveret med raspet ost evt. mer kruskakli.
Dette er den pizzabunnen både jeg og mannen liker aller best (har prøvd ut forskjellige oppskrifter). Nam! Nå fikk jeg veldig lyst på pizza :p
Bruker også Karbosara sine grove lapper som bunn, det fungerer også bra og metter godt :) (men den er ikke sprø).


#17

Torkil sa for siden:

Hei
Denne var god med en nævefull revet ost og en ss oregano.

Vennlig Hilsen
Torkil :)


#18

Kanonada sa for siden:

Snakker du om min Pizza nå, Torkil?
Isåfall er jeg beæret, jeg er jo en kløpper på ketolyse mat, synd at jeg nå hopper av:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.