< Tilbake til oversikten

Schønberg-Erken elgkarbonader

#1

Anne sa for siden:

Tar med denne og jeg...:)
[color=purple][/color]
Elgkarbonader
[color=purple][/color]
2 kg elgkjøtt
1/2 kg flesk
2 egg
2 dl kraft eller sur fløte
salt
pepper
[color=purple][/color]
Mal kjøtt og flesk to ganger, tilsett krydder, de vispede egg og kraften/fløten.Stekes forsiktig.
[color=purple][/color]


#2

ryli sa for siden:

Kanskje dette blir middagen i dag, da. Hadde du fått med deg at jeg etterlyser elgoppskrifter i dag, eller var det tilfeldig? :confused:

Hvordan får jeg fløten til å bli sur i løpet av dagen (den står godt plassert hjemme i kjøleskapet)???


#3

Anne sa for siden:

Hei Ryli

Nei...tankeleser har jeg sagt..
Guro etterlyste oppskrift i min journal:D ...jeg så du og etterlyste i hennes journal...
Men du jeg har lagt inn en oppskrift uten sur fløte og....:)
Ellers så kanskje du kan bruke rømme?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.