Kok opp fløten sammen med hønsebuljong og tilsett pesto, dijon sennep og paprika. La den småkoke mens du steker kylling, sopp og bacon i smør.
Bland alt sammen og rør inn friske urter (kan sløyfes).
Ikke tilsett noe salt! Med buljongterningen og bacon er det ganske salt allerede.
Supert sammen med blomkålris eller smørdampet broccoli.
Sausen er utrolig smakfull og kan brukes til masse (og varieres i det uendelige). Det var min favoritt saus til pasta, men nå finner jeg andre bruksområder :)
jeg har sett at det er flere oppskrifter med hønsebuljong, tilgi meg hvis jeg er dum nå men skal ikke disse løses opp i vann? Eller kan man legge det rett i sauser etc?
Måtte bare deise inn her for å fortelle hvor nydelig denne sausen var! Jeg er stort sett ikke særlig begeistret for kyllingbuljong, sennep eller paprika... men dette var jo fantastisk! :|
Til min glede hadde vi ikke bacon, så jeg brukte bare ekstra mye sopp og kylling. :D Nam.
Det bør du strengt tatt kunne regne ut selv, da!;)
Ingen i kylling og bacon, 0.3 i sopp, paprikaen bør veies, men si 2,5, fløten ca7.5...............
Veldig grovt ca 11 karber delt på 2 porsjoner! Du er nok helt trygg på ketolyse med den oppskriften. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.