Hei folkens,:) jeg har problemer med å få i meg grønnsaker.I beg er det veldig godt med salat,men så plutselig så stopper det helt opp. De grønnsakene jeg liker best(gulerot,mais) skal vi jo ikke spise:(
hvilken grønnsaker synes dere er apsolutt best?
Blomkål (som mos eller jukseris), broccoli, rosenkål med masse smør, squash, løk (blir jo ikke så mye av det), rød/gul/grønn paprika, alle typer salat........
Jeg tror at det er vel så viktig at man trives med det man spiser. Gulrøtter har i rå tilstand 6,7 g karber pr 100 g, mais litt over det dobbelte. Det er opp til deg og din filosofi å bruke dine karber på det du liker:D
Takk for fine svar. Det er nok jeg som er litt kresen når det gjelder grønnsaker, men på samme tid synes jeg dt blir for kjedeligt å spise bare kjøtt. Kansje jeg skal prøve meg på jukserisen :)
jukseris, fløtegratinert blomkål , brokkoli og østerssopp er godt det..er vel egentlig glad i grønnsaker generelt:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.