< Tilbake til oversikten

Fylte sjampinjonghatter, forrett

#1

Skippy sa for siden:

eller hvordan denne soppen nå enn staves.... Dette er en enkel forrett som kan tilberedes delvis i forveien. Servering av forrett gir alltid pluss i boka til vertinnen/verten. Til saken: Til 4 pers trengs 8-12 sjaminjonger
2 ss olivenolje
1 fedd presset hvitløk
3 ss finhakket løk
4 ss revet ost, eller fetaost, eller hakkede valnøtter, eller en blanding
ca1/2 pakke frossen spinat
1/2 ts timian eller oregano
salt og pepper.

Ta ut stilkene hakk dem og surr dem ilag med løken og krydderet. Tilsett spinat og ost/valnøtter, la surre til spinaten har kokt inn litt. Fyll sjampinjonghattene(så langt kan forberedes god tid i forveien). Strø evt litt ekstra ost over. Stek hattene i ovnen på 200 grader ca 15 minutter.


#2

Miramax sa for siden:

Mmm... det så godt ut.

Jeg lager også fylte sjampinjonger noen ganger, men da bruker jeg kjøttedeig med soppstilkene, litt løk og tomatpure, rømme eller litt tomatsaus og mozarella eller norvegia på toppen, samt olivenolje og krydder etter humøret.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.