< Tilbake til oversikten

Kyllingkjøttdeig

#1

kiril sa for siden:

hvor mangen karbo er det i det??
har prövd å söke men fant ikke noe, ikke på den store matvare siden heller...


#2

Gerd sa for siden:

Er det kylling farse eller deig.
Deig er det ikke karber i,den er uspedd, men farse har vel omternt 5 gram karber i seg, den er spedd... :)


#3

Anitra sa for siden:

Kjøttdeigen, og ikke farsen har som gerd sier 0 karber i seg. Vi bruker det ofte her i huset.


#4

kiril sa for siden:

det er vell vanlig kjöttdeig...tror den er ganske spess,pröver og finne noe på hjemmesiden dems, det står ikke noe på pakken....

takker for hjelp


#5

kiril sa for siden:

pleier kylling kjöttdeig väre ganske blöt??
jeg trodde den avr det for den var spedd,men venninna mi sa den alltid er blöt uansett


#6

Stella sa for siden:

Ja den er veldig klissete selvom det kun er kyllingkjøtt.


#7

energibunten sa for siden:

ja litt bløt, men har ikke så mye vann i seg at det er noe prob. Bruker en del av det, men passer på å steke den i plenty med smør slik at fettprosenten kommer seg opp. Kylling er bra til å trekke til seg kryddersmak, og fettet forsåvidt. Synes det er en favoritt i taco.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.