Marianne sa for siden:
1 dl fruktose
3 egg
1 1/2 dl kaldpresset rapsolje
1 1/2 dl sammalt spelt, fin
1 dl soyamel
1 1/2 dl malte mandler
skall og saft av 1 appelsin
2 ts bakepulver
[color=teal][/color]
Pynt: mandelflarn og strimlet appelsinskall
[color=teal][/color]
Stekes ved 200 grader i ca. 12 min. i muffinsbrett på nederste rille.
[color=teal][/color]
1. Stivpisk eggedosis av egg og fruktose. Bland forsiktig inn de øvrige ingrediensene. Smør muffinsformene godt og fyll dem 3/4 fulle med røre.
Dryss mandelflak på toppen og stek som anvist. Avkjøl på rist.
2. Pynt eventuelt med strimlet appelsinskall før servering.
[color=teal][/color]
Jeg har laget disse i vanlige papirmuffinsformer, det går fint.
Da jeg skulle lage dem, hadde jeg ikke appelsin, men brukte grovhakket kokesjokolade og nøtter og byttet ut 1 ss mel med 1 ss kakao. De ble kjempegode!
Muffinsoppskriften kan vel egentlig brukes som en generell muffinsoppskrift.
[color=teal][/color]
Bon Appetitt!