< Tilbake til oversikten

Jeg fikk ikke til disse Oopsie-roll's

#1

elian sa for siden:

Jeg prøvde å lage oopsi rolls i dag. Men røra ble alt for tynn, de bare fløt ut og ble små pannekaker. Hva gjorde jeg feil?

Jeg rørte sammen eggeplommer og ost og blandet dette forsiktig inn i stivpiskede eggehviter (de var skikkelig stive)

Da jeg skulle sette topper, ble det ikke topper for den var helt flytende.... :rolleyes:


#2

valleygirl sa for siden:

viktig at det er store egg, mye eggehvite. Jeg bruker litt bakepulver i når jeg pisker eggehvitene. Deigen blir tynn, men ikke flytende, heller alt utover i langpannen og skjærer opp bier. Får de ikke til å heve seg sånn som jeg ser andre klarer, men de funker godt som underlag for pålegg.


#3

elian sa for siden:

Nå har jeg prøvd igjen. Tok 4 eggehviter og 3 plommer, siden eggene mine er litt små.

Da ble rolls'a mye bedre, men ikke så høye som Gerd sine... :confused:


#4

Areola sa for siden:

Man må for all del ikke røre for mye. Det blir mindre luft i røra for hver eneste runde du tar med sleiva. Heller under-rørt enn over-rørt.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.