
matitt sa for siden:
Er det fy med fetaost på induksjon? Ble plutselig litt usikker, etter å ha kost meg med det!
matitt sa for siden:
Er det fy med fetaost på induksjon? Ble plutselig litt usikker, etter å ha kost meg med det!
Photobscura sa for siden:
Fetasot, og all annen ost går under de 110 grammen du kan spise hver dag.
matitt sa for siden:
Ok, takk takk :)
matitt sa for siden:
Men Mozarella er ikke lov, vel? Tror det var endel karbo i den?
Nille sa for siden:
Eneste osten man ikke skal spise på induksjon er Cottage Cheese, som er såkalt "ferskost". Det har ikke noe med karbeinnhold å gjøre men hvordan den virker på kroppen. Cottage cheese er den eneste ferskosten som syns så ha negativ virkning i følge Atkins. Den mozzarellaen vi kjøper her (den som er fast og pakket i plast i "vann" er OK å spise).
Mozzarella har 1 karb pr 100 gram.... Det er ikke mye ....
Photobscura sa for siden:
Ekte mozarella er ferskost, og det skal du ikke ha på induksjon.
Nille sa for siden:
Sorry Photo, men den Mozzarellaen som spises andre steder enn i Napoli er ikke ferskost i ordets rette forstand. Ekte Mozzarella lages kun i Napoli og spises dagfersk.
Atkins selv sier også at den er tillatt og det er hans regler vi følger, er det ikke ;)
Reglene for induksjon sier:
Photobscura sa for siden:
Sorry Nille! Jeg huska feil :)
Takk for at du følger meg i fælene!
Nille sa for siden:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.